Hos VV Byg ApS forstår vi vigtigheden af at opretholde en sikker og behagelig bolig gennem velholdte vinduer. Dine vinduer udgør nemlig ikke kun en æstetisk funktion, de spiller en central rolle i hjemmets funktionalitet og energieffektivitet.

Ældre eller beskadigede vinduer kan føre til varmetab, utætheder og endda sikkerhedsrisici. Ved at investere i udskiftning af vinduer kan du skabe en mere komfortabel og bæredygtig bolig. Vi tilbyder vores justering og udskiftning af vinduer i Ølstykke, Roskilde, Ringsted, Holte og hører generelt fra dig skulle du bruge vores service på hele Sjælland.

Kontakt os her

Hvorfor få en justering eller udskiftning af vinduer?

Selv de bedste vinduer kan med tiden blive nedslidt og kræve justeringer, eller endda udskiftninger, for at sikre at de fungerer helt optimalt. Det kan være forværring af funktionalitet, helt ned til simple ting som besvær med at lukke og åbne dine vinduer, eller hvis de ikke lukker tæt nok. Hos VV Byg ApS har vi ekspertisen og mere end 15 års erfaring, og kan nemt hjælpe dig med udskiftning af vinduer, skulle behovet opstå. 

Der er faktisk flere indikationer om, at det måske er på tide at undersøge hvorvidt du kunne have behov for en justering, reparation, eller endda udskiftning af vinduer. Vi anbefaler at være opmærksom på synlige tegn på forringelse, såsom revner, skævheder og maling der måske skaller af.

Dertil kan det også være at du oplever træk på grund af utætheder, øget støjniveau fra udendørs arealer, eller besvær ved at åbne eller lukke dine vinduer. Oplever du lignende, kan det være på tide at tage handling og få kigget på justering eller udskiftning af vinduer i dit hjem. Vi står derfor altid til rådighed, og hører gerne fra dig.

Rationel og Velfac vinduer

Vi hos VV Byg ApS har i vores sortiment kun mærker vi selv kan stå inde for, og har derfor valgt at tilbyde udskiftning af vinduer af mærkerne Rationel og Velfac. Begge mærker er designet til højeste kvalitet og holdbarhed, og samtidig med fokus på energieffektivitet, æstetik og funktionalitet. Du vil med både Rationel og Velfac opleve forbedring af komfort, samt nedsat energiomkostninger da de holder meget tæt.

Vores proces

Når vi foretager service, justeringer eller udskiftning af vinduer, har vi vores egen fremgangsmåde med grundlæggende trin, der sikrer at opgaven bliver udført ordentlig, så vi kan sikrer dig en høj kundetilfredshed.

 • Evaluering og planlægning
  Som første skridt i vores proces, foretager vi os en grundig vurdering af dit hjem for at identificere de bedste muligheder, og udarbejder en plan. Vi står samtidig til rådighed, skulle du være i tvivl om behovet af udskiftning af vinduer er opstået.
 • Valg af mærke og produkt
  Valget af mærke og produkt bliver taget i samarbejde med dig, hvor vi selvfølgelig gerne vil give råd, til hvilke modeller passer bedst til din bolig.
 • Installation
  Vores erfarne håndværkere foretager enten services, justeringen, eller udskiftning af vinduer i din bolig med omhu og præcision.
 • Afsluttende inspektion
  Arbejdet efter endt opgave er et vigtigt element, hvor vi sikrer at alt er korrekt udført og fungerer optimalt, før vi afslutter projektet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Lyder vores services som noget for dig, hører vi altid fra dig. Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, en konsultation eller rådgivning, eller hvis du har nogle spørgsmål. Udskiftning af vinduer er en investering i dit hjems komfort, og byder dig velkommen til at ringe til os på 60 60 15 35 eller skrive på info@vvbyg.dk

Vi hjælper bl.a. med:

Læs mere ved at klikke på links ovenfor.

Officiel servicepartner for Velfac og Rationel: